Woef! Dit Zijn De 5 Leukste Dierendag Uitjes Met Jouw Hond

door Team Snuffelbox / okt. 01, 2017

TtHet grasveld achter je woning. Het meer ietsje verderop. Die mooie open vlakte in de duinen. Ze functioneren waarschijnlijk allemaal als bestemming voor de uitjes die jij en je viervoeter samen graag ondernemen. Maar er is natuurlijk veel meer dan dat. Ben je van plan om jouw hond een werkelijk fanblaftische dag te geven voor Dierendag? Dan zijn dit de bestemmingen waar jullie moeten zijn.

Blijf een nachtje slapen in een hondenhotel

Hondenhotel Dierendag

Een hotel speciaal voor honden – is dat echt een ding? Jazeker. En dan hebben we het niet over een verkapt pension, maar over een hotel waar honden en baasjes samen meer dan welkom zijn. Je vindt dit soort hotels veel rond de duinen van Noord- en Zuid-Holland. Is Hector nogal gesteld op comfort en voldoet een hotel niet aan zijn eisen? Dan zijn er ook veel vakantiehuizen waar honden gerust mogen komen. Tip van ons: kies er een in het zuiden van Limburg. Waarom? Vanwege de vele heuvels, natuurlijk. Heerlijk wandelen voor zowel hond als baas.

Bezoek een speeltuin

Speeltuinen zijn normaal gesproken plaatsen waar je jouw hond niet zo heel snel loslaat. Hóe anders is dat in speelplaats speciaal voor hen! Fikkie (Nijmegen), Bello (Rotterdam) en De Jacobshoeve (Heeten, Overijssel) zijn allemaal namen van speeltuinen waar de attracties volledig zijn bedoeld voor grote en kleine honden. Het is best leuk om je hond een keer niet aan het lijntje te houden…

Verken het Blôde Fuottenpad

Blôde Fuottenpad Wandelen met hond

Het Blôde Fuottenpad is een wandelpad in het Groningse Opende. Deze tocht is erg populair onder hondenbezitters – en het is niet moeilijk te zien waarom. Het pad gaat namelijk deels door het water, heeft verschillende heuvels en is zodoende spannend voor iedereen. Of je nu twee of vier poten hebt: de Blôde Fuottenpad is een garantie voor een heerlijk dagje buiten de deur.

Ga naar het zwembad

Zwemmen met je hond – kan dat? Absoluut. H2Ond en DogSplash zijn slechts voorbeelden van zwembaden waar jouw viervoeter heerlijk kan ronddobberen. Geheel chloorvrij en populair onder alle leeftijden, van pup tot bejaarde tekkel. Bovendien versterkt zo’n middagje zwemmen de band tussen hond en eigenaar aanzienlijk.

Doe mee aan een workshop

Nu weten we ook wel dat je jouw hond niet zomaar kunt inschrijven voor een cursus pottenbakken. Maar er bestaat zoiets als workshops voor viervoeter en eigenaar. Je vindt ze overal in het land. Geniet samen met jouw blaftastische vriend van doggy dances of kwispel in het rond tijdens de meest uiteenlopende spelletjes.

Of…. pak samen uit op dierendag 2017

Heeft jouw hond helemaal geen zin in al die poespas buiten de deur? Dan is een dagje thuis misschien wel een simpel, maar effectief alternatief op alle dagjes weg. Maak er dan wel een aaibare dag vol extra aandacht van. Trakteer je vriend bijvoorbeeld op een nieuw speeltje of iets lekkers. In de dierendagbox van Snuffelbox vind je altijd nieuwe en verrassende speeltjes en lekkernijen. Een echte aanrader. Kwijl!

Reserveer hier jouw dierendagbox 2017

 

Geef jouw hond wat hij wil

Speciale aanbieding | Ontvang een Welkomstbox vol speeltjes en snacks van topkwaliteit.

Claim aanbieding