De 9 Leukste Verjaardagscadeau’s Voor Je Hond

door Team Snuffelbox / mei 07, 2017

Is jouw hond (bijna) jarig en kom je hier via Google? Ontvang leuke hondenverjaardag tips en een kleinigheidje voor op de feestelijke dag zelf voor jouw jarige hond. Geef via onderstaande link de verjaardag van je hond door...

Verjaardag van mijn hond doorgeven ← 📅

Kwispel, snuffel, lebber! Je hond 🐶 is je beste maatje waar je lief en leed mee deelt. Honden vormen een vast onderdeel van het gezin en daarmee is het ook steeds normaler geworden om een hondenverjaardag te vieren. We worden nergens zo vrolijk van dan van hun trouwe hondenogen, blije kwispelstaart en natte lebbers. We geven je een aantal leuke cadeautips om je hond een blaftastische verjaardag te laten hebben! 

   

  🎁 Geef de Verjaardagsbox van Snuffelbox

  De Verjaardagbox van Snuffelbox is met afstand het best beoordeelde verjaardagscadeau voor honden. Meer dan 60 baasjes van kleine tot grote honden hebben de moeite genomen de box en de uitpakervaring op de verjaardag van de hond te beschrijven.

  Lees 60+ reviews van baasjes ⭐⭐⭐⭐⭐ ← 👨👩

   

  😆 Verras jouw jarige hond

  Wanneer je de Verjaardagsbox besteld wordt deze automatisch thuisbezorgd. Je weet zeker dat je producten ontvangt die passen bij de grootte van jouw hond én jij kunt je focussen op het creëren van een verjaardagssfeer thuis.

  Verjaardag hond

  Het mooiste van alles; jouw hond heeft niet in de gaten dat zijn of haar verjaardagscadeau onderweg is. 🤫 Sssssst! Niet verklappen hè!

   Verjaardagscadeau hond

  Dat verandert snel wanneer de postbode aanbelt. Op dat moment ruikt jouw hond het verjaardagscadeau vast en zeker (lees de ervaringen) en kan het feest beginnen.

   

  🎊 Hondencadeau uitpakken

  🐕 Kwispel! Mijn hondencadeau is binnen! Eerst de 🎁 Verjaardagsbox door het huis heen sleuren en daarna heerlijk snuffelen wat er nu allemaal inzit. Wat een blaftastisch feestje! 🎉 

  Bestel de Verjaardagsbox - hét verjaardagscadeau voor je hond hier 🎁  

   


   

   

  🎂 Bak een hondentaart voor jouw harige job

  Bij een hondenverjaardag hoort een hondentaart 🎂 om je snuit bij af te likken! 👅 Het leukste is natuurlijk zelf hondentaart bakken.

   

  Hoewel, sommige honden zijn zo ondankbaar... 😁

   

   

  👩‍🍳🎂 Zelf een honden verjaardagstaart bakken 

  Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een gezonde, lekkere en feestelijke taart voor je hond te bakken. Het begint met het juiste gereedschap en keuze uit makkelijke hondentaart recepten.

  Tip! Download het gratis inkijkexemplaar met hondentaart recepten.

  Wil je eerst inspiratie opdoen over hoe je zelf een hondentaart kunt maken? 🤔 Lees tips, bekijk video's waarin baasjes bakken.

  Lees hier alles over hondentaart maken ← 🐶🎂

   

  Hondentaart

   

   

   😄 Diep van binnen waardeert iedere hond een baasje die lekkere dingen bakt...

   

  🚚🎂 Hondentaart laten bezorgen

  Heb je waf minder tijd óf ben je gewoon niet zo'n keukenbaasje? 👩‍🍳 Dan kun je ook een hondentaart bestellen. Zorg er wel voor dat je het op tijd bent, zodat je hond op zijn verjaardag lekker met zijn neus in een taart kan duiken!

  Weet je het zeker?

  In plaats daarvan kun je ook zelf een simpele hondentaart maken. Met sommige recepten ben je echt binnen mum van tijd klaar. 

   

  🍪🍪🍪 Hondenkoekjes bakken

  Vind je een taart bakken teveel werk? Of wil jij jouw hond trakteren op nog wat lekkere extraatjes? Denk dan de geur van verse hondenkoekjes!

  Ontdek 🍪 'Het Hondenkoekje Receptenboekje' en ga zelf hondenkoekjes maken aan de hand van 28 recepten. Download drie gratis hondenkoekjes recepten via het inkijkexemplaar.

   

   

  ✉️ Geef een 'gefeliciteerd hond' verjaardagskaart

  Stuur je eigen hond of een andere hond een leuk verjaardagskaartje.

  Algemene verjaardagskaarten met honden:

  Rasspecifieke verjaardagskaarten:

   

   

  🥳 Hang de 'Feestbeest' Verjaardagsslinger op

  Verjaardagsslinger hond

  Speciaal voor klanten die graag een feestje bouwen met hun honden heeft Snuffelbox een verjaardagsslinger voor honden gemaakt. 

  Bekijk de honden verjaardagsslinger ← 

   

  🐕👩 Workshop Voor Hond & Baas

  Niets is zo fijn dan samen met je hond op pad gaan. Doe daarom je hond (en jezelf!) eens een workshop cadeau, om samen iets nieuws te leren. Wat denk je van samen steppen? Of een workshop hoopers? Of deze zomer heerlijk samen op het water suppen? Er zijn genoeg mogelijkheden en naderhand kunnen jullie heerlijk samen op de bank uitrusten.

   

  😴 Geef een nieuwe hondenmand

  Na een verjaardagsfeestje ben je moe en wil je uitrusten. Zoek je een nuttig cadeau? Zoek een leuke hondenmand uit voor jouw hond.

   

  📸 Fotoshoot met je hond

  Uiteraard staat jouw telefoon vól met foto’s van je hond; dat leuke moment tijdens een wandeling, als hij aan het spelen is of als hij zo lief ligt te slapen. Maar wat is er nou mooier dan een grote foto van jouw hond aan de muur?

  Het is vaak lastig om dit zelf te maken omdat je dan met je hond bezig bent. Een honden fotoshoot is daarom een goed idee en erg leuk om dit mooie moment uit jullie leven vast te leggen!

  Wil je zelf jouw hond beter leren fotograferen? Ontdek hondenfotografie boeken die je aan kunt schaffen.

   

  🎲 Behendigheidsspelletjes middag

  Zet je hond een poosje aan het denken door hem een aantal behendigheidsspelletjes te laten spelen.

  Je kan dit ook heel makkelijk zelf maken met wat lege doosjes, stukjes stof of een paar keukenrollen. Door deze denkspellen wordt je hond mentaal uitgedaagd en ben je ook nog eens op een leuke manier samen met je hond bezig (en niet geheel onbelangrijk: er zijn heerlijke snoepjes te verdienen!).

   

  🎁 Word Snuffelbox abonnee

  Ontvang iedere twee maanden automatisch een box vol met speeltjes, gezonde snacks en leuke accessoires voor je hond.

  Meld jouw hond aan voor Snuffelbox ← 

   

   

  Met (één van) deze verjaardagscadeau's wordt het vast een pootastisch feestje! Veel plezier en vergeet geen foto's te uploaden voor een Instagram feature!

   

  Meer info over honden verjaardagen

   

   

  🖩 Honden Jaren Calculator

  Veel tweevoeters denken dat zeven mensenjaren gelijk staan aan één hondenjaar. Dat ligt echter niet zo eenvoudig. Het verschilt per hond, gebaseerd op het gewicht van de hond.

  Gebruik de hondenjaren calculator

   

  #️⃣ Hondenverjaardag hashtags Instagram

  #dogbirthday #happybirthday #dogcake #dogbday #bdaydog #dogday #bdaydogs #bdaydoggie #happydogday #dogbirthdayparty  #birthdayparty  #birthdaygirl #dogpawty #petcake #birthdaydog #petpawty

   

  Ontvang felicitaties op SayHi.dog

  Als je dit nog niet hebt gedaan; meld jouw hond zeker aan voor SayHi.dog. Het is een sociaal leerplatform voor hondenouders wat jou kan helpen om jouw hond(en) nog beter te begrijpen.

  De website heeft (binnenkort) ook een honden verjaardagskalender. Zo kun je meldingen ontvangen wanneer honden die je volgt jarig zijn. Anderen kunnen ook jouw hond feliciteren op de grote dag. Leuk toch?

  👉 Leer hoe SayHi.dog jou helpt om een nóg beter baasje te zijn

   

   

  Geef jouw hond iets om naar uit te ruiken.

  Elke twee maanden een volledig op maat gemaakte box met themaspeelgoed en lekkernijen.

  Ontdek Snuffelbox 👉

  Snuffelbox abonnement

  Geef jouw hond wat hij wil

  Speciale aanbieding | Ontvang een Welkomstbox vol speeltjes en snacks van topkwaliteit.

  Claim aanbieding