Zalige Kerstcadeau's Voor Jouw Hond

door Team Snuffelbox / dec. 03, 2016

Wat staat er op de Kerstmis wensenlijst van jouw hond? Welk kerstcadeau koop jij voor jouw hond? En voor anderen kan het ook best lastig zijn om leuke kerstcadeau's te shoppen voor een hondenliefhebber.

We hebben de volgende leuke cadeau's gevonden die je als hondenliefhebber best op je lijstje kan zetten. De prijskaartjes verschillen van 'een leuk cadeautje voor erbij' tot 'een luxe cadeau'. Voor ieder wat wils. 🎅🏻

Kerstcadeau wensenlijst hond


🍪 Zelfgebakken hondenkoekjes

Kerstkoekjes voor hond bakken

Wat ruikt er nu lekkerder dan zelfgebakken hondenkoekjes? Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om lekkere (Kerst) hondenkoekjes voor jouw hond te bakken. En veel hondenkoekjes recepten zijn super simpel om te maken.

Bekijk het 'Hondenkoekje receptenboekje' wat door 10+ baasjes met vijf sterren is beoordeeld. ⭐⭐⭐⭐⭐

👉 Download drie gratis hondenkoekjes recepten 

 

Kerstzak voor jouw hondencadeau's

Kerstzak hond

Vind jij mooie cadeau's onder de kerstboom belangrijk? Overweeg dan om (een deel van) de kerstcadeau's van jouw hond in deze zak te verpakken.

👉 Bestel de kerstzak voor honden hier 

 

Gebreide Kersttrui voor je hond

Kersttrui hond

Niet iedereeen vind het leuk om zijn of haar hond aan te kleden, maar als jij dat wel graag doet is een kersttrui voor jouw hond natuurlijk hartstikke leuk.

Lekker warm en direct in de kerstsfeer! De kersttrui voor honden in beschikbaar in vijf maten, dus er zit altijd wel een maat tussen die past bij jouw hond.

Shop de kersttrui hier

 

Kerstbandana voor je hond

Hipper dan hip zijn bandana's voor honden! Met de juiste kerstbandana heeft je hond kan jouw hond net wat meer warmte vasthouden en ziet jouw hond er direct stijlvol uit in aanloop naar en met Kerst.

👉 Bekijk de kerstbandana's 

 

KONG hondenspeelgoed

We. Love. KONG. Zo simpel is het gewoon :-) Kong heeft te leuke speeltjes en zo staan deze speeltjes ook bij ons op de wensenlijst.

Zoek hier een leuk KONG speeltje uit

 

Puppy kinderstoel

puppy kinderstoel cadeau kerst

Een stukje design in je huiskamer of echt te gebruiken als kinderstoel? Het maakt eigenlijk niet uit, want hij is te leuk! Of je de 'puppy' gebruikt als decoratie, als stoel of voor kinderen om op te spelen het kan allemaal. Je scoort 'm bij Mister Design

 

Snuffelbox 🎁 Kerstbox

Kerstcadeau hond

Last but not least; hét Kerstcadeau voor honden; een box vol speeltjes, snacks en andere hondenproducten.

👉 Shop de Kerstbox hier

 

🎁 Cadeaubox voor honden

Cadeaubox

Is de Kerstbox iets te prijzig en zoek je een goedkoper cadeautje? Of wil je een leuk hondencadeau geven aan iemand anders? In dat geval is de Cadeaubox van Snuffelbox misschien beter geschikt.

Deze kleinere box bevat ongeveer vijf producten die afgestemd zijn op de hondgrootte die je kiest.

👉 Bekijk de Cadeaubox

 

 

 

🎄 Ontdek onze Kerstcollectie

🎅 Verwen jouw hond met de allerleukste kerstproducten, veelal nergens anders verkrijgbaar en speciaal voor jullie naar Nederland gehaald. 

Bekijk onze honden kerstcollectie 👉

Kerst hond

Geef jouw hond wat hij wil

Speciale aanbieding | Ontvang een Welkomstbox vol speeltjes en snacks van topkwaliteit.

Claim aanbieding