Fitbit als stappenteller voor honden

door Team Snuffelbox / dec. 02, 2015

De stappenteller Fitbit wordt niet alleen door mensen gebruikt, zo blijkt uit data van Fitbit. Er zijn namelijk duizenden gebruikers die slechts 60 centimeter lang zijn en gemiddeld 30 kilo zwaar. Foto's van de baasjes maakten ook een hoop duidelijk: Fitbit wordt gebruikt als stappenteller voor honden!

Officieel is de Fitbit bedoeld voor mensen. Fitbit meet met behulp van bewegingssensoren hoeveel de gebruiker precies heeft gelopen op een dag. Het is niet precies duidelijk of de meetdata ook accuraat is bij huisdieren.

 

Stappenteller hond

Stappenteller hond

Voor honden is er echter ook een alternatief op de markt:

Tractive Motion - Health & Activity tracker voor huisdieren!

 

Specificaties stappenteller voor jouw hond

Hond met stappenteller Tracktive Motion

De Tractive Motion is een klein apparaatje die je gewoon om de halsband van de hond klikt. De batterijduur is ruim een week.

Locatie tracker hond

 

Wat kun je meten van jouw hond?

Activiteit hond meten

De stappenteller voor honden meet de fysieke activiteit en rustmomenten van je hond, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het geeft daarmee inzicht in hoe je hond zich gedraagt en wanneer hij zich optimaal voelt of juist wat meer slaapt. Ook kan je in de gaten houden of hij wel genoeg bewogen heeft op een bepaalde dag en hier doelen voor instellen.

 

Stappenteller app voor info over jouw hond

App tracker hond

De data die verzamelt wordt, kan gesynchroniseerd worden met een app op je telefoon. Zodoende heb je altijd alle informatie bij de hand. Er is een gratis iOS (apple) en een gratis Android app beschikbaar. Werkt op iPad, Iphones en Android apparaten.

De perfecte methode om het welzijn van je huisdier te monitoren.

Schaf het GPS apparaat voor honden hier aan via Bol.com.

 

Geef jouw hond wat hij wil

Speciale aanbieding | Ontvang een Welkomstbox vol speeltjes en snacks van topkwaliteit.

Claim aanbieding