Asiel helpen? Verhalen voorlezen aan honden!

door / aug. 16, 2015

Het is verschrikkelijk om asieldieren te zien, vaak zitten ze eenzaam in een hok, wachtend op een warm thuis. Deze honden kennen alleen een leven van verdriet. In sommige gevallen hebben de baasjes de hond achtergelaten. Hoe hartverscheurend is het, om je baasjes te zien weglopen en jij blijft achter?

Het maakt ons dan ook heel vrolijk om te zien dat er veel mensen zijn die zich inzetten voor deze honden. Er zijn vrijwilligers die de honden uitlaten, socialiseren en te eten geven. Ook zijn er vrijwilligers die de kennels schoonmaken en de administratie bijhouden. Soms, heel soms zijn er ook iets apartere vrijwilligers. Zo is er ook iemand die stiekem een foto heeft gemaakt van een vrouw in een asiel in Pittsburgh (Amerika). Waarom? Dat lees je hieronder!

Bijzonder

De reden waarom deze persoon een foto van deze mevrouw heeft gemaakt is wel heel bijzonder. Deze mevrouw leest namelijk verhaaltjes voor aan de honden in het asiel, zodat ze zich minder eenzaam voelen. Hoe lief is dat?!

erw

"Er zijn altijd vrijwilligers nodig!" schrijft de fotograaf van deze foto's. "Je kunt de asielen met van alles helpen, het uitlaten van honden, socialiseren, het verzorgen van de katten, helpen met de konijntjes!"

Het werken in een asiel is een baan waar je veel voldoening uit kan halen! De dieren hebben ons nodig.

Bron: Telegraaf

Geef jouw hond wat hij wil

Speciale aanbieding | Ontvang een Welkomstbox vol speeltjes en snacks van topkwaliteit.

Claim aanbieding
Lees andere artikelen