De 9 leukste verjaardagscadeau’s voor je hond

door Team Snuffelbox / mrt. 08, 2016

Kwispel, snuffel, lebber! Je hond is je beste maatje waar je lief en leed mee deelt. Honden vormen een vast onderdeel van het gezin en daarmee is het ook steeds normaler geworden om hun verjaardag te vieren. We worden nergens zo vrolijk van dan van hun trouwe hondenogen, blije kwispelstaart en natte lebbers. We geven je 9 leuke cadeautips om je hond een snuffeltastische verjaardag te laten hebben!

1. Snuffel verjaardagsbox

Een fantastisch feestje in een doos! De leukste speeltjes en lekkerste traktaties worden in een ingepakte doos bij je thuis afgeleverd. Je hond ruikt het snuffelfestijn al als de postbode aanbelt… Kwispel, kwispel! Eerst het cadeaupapier eraf scheuren en daarna heerlijk snuffelen wat er nu allemaal in de doos zit. Wat een blaftastisch feestje! Verjaardag voor hond

2. Taart voor honden

Bij een feestje hoort een taart… om je neus bij af te likken! Er zijn een hoop recepten te vinden op het internet, maar je kan natuurlijk ook heel gemakkelijk de lekkerste hondenkoekjes, gebakjes of taart bestellen. Zorg er wel voor dat je het op tijd bestelt, zodat je hond op zijn verjaardag lekker met zijn neus in een taart kan duiken! Rhuff!

3. Workshop baas-hond

Niets is zo fijn dan samen met je hond op pad gaan. Doe daarom je hond (en jezelf!) eens een workshop cadeau, om samen iets nieuws te leren. Wat denk je van samen steppen? Of een workshop hoopers? Of deze zomer heerlijk samen op het water SUPpen? Er zijn genoeg mogelijkheden en naderhand kunnen jullie heerlijk samen op de bank uitrusten.

4. Cozy Cave hondenmand

Hmm… Beter snoezelen dan dit kan geloof ik niet. De Cozy Cave is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en je hond zal zich in een heerlijk holletje wanen. Hier kan je hond perfect in uitrusten!

5. Vriendschaps(hals)bandjes

Een mooie nieuwe halsband en lijn voor je hond én matching armband voor jezelf. Jullie zijn ten slotte maatjes voor het leven! Verjaardag friendshipcollar hond

6. Fotoshoot van je hond

Uiteraard staat jouw telefoon vól met foto’s van je hond: dat leuke moment tijdens een wandeling, als hij aan het spelen is of als hij zo lief ligt te slapen. Maar wat is er nou gaver dan een mooie grote foto aan de muur van je hond? Het is vaak lastig om deze zelf te maken omdat je dan met je hond bezig bent. Een fotoshoot is daarom een goed idee en erg leuk om dit mooie moment uit jullie leven vast te leggen!

7. Maak een wandeling

Maak eens een wandeling in een ander wandelgebied. Dat is leuk voor jezelf, maar ook erg leuk voor je hond. Hij kan andere geurtjes opsnuffelen en andere honden ontmoeten. Via de app Doggy Dating kan je ook afspreken met een groepje mensen en honden, dat maakt de wandeling natuurlijk extra leuk! Misschien eens een dagje naar het bos of naar het strand?

8. Spelletjesmiddag

Zet je hond een poosje aan het denken door hem een aantal spelletjes te laten spelen. Je kan deze heel makkelijk zelf maken met wat lege doosjes, stukjes stof of een paar keukenrollen. Door deze denkspellen wordt je hond mentaal uitgedaagd en ben je ook nog eens op een leuke manier samen met je hond bezig (en niet geheel onbelangrijk: er zijn heerlijke snoepjes te verdienen!).

9. Het ultieme speeltje

Je weet vast wel welk speeltje bovenaan het lijstje staat van je hond. Houdt hij van ballen? Dan zal hij vast verzot zijn op de iFetch of Fetch n Treat! Is het meer een waterrat? Dan is een nieuw waterspeeltje wellicht een beter idee. In elk geval zorgt het voor nog meer uurtjes speelplezier. honden voer speelgoed Met (één van) deze verjaardagscadeau's wordt het vast een pootastisch feestje! Veel plezier, ennuh, we zien graag foto's van jullie verjaardagsfeestje! High five!
Verjaardag hond
Verjaardag friendshipcollar
Fetch n Treat

Geef jouw hond wat hij wil

Speciale aanbieding | Ontvang een Welkomstbox vol speeltjes en snacks van topkwaliteit.

Claim aanbieding