Gratis verzending vanaf € 50!
Kwispelkar 0

De 7 Leukste Verjaardagscadeau’s Voor Je Hond

cadeau hond Hond verjaardag hondencadeau Verjaardag hond

Kwispel, snuffel, lebber! Je hond is je beste maatje waar je lief en leed mee deelt. Honden vormen een vast onderdeel van het gezin en daarmee is het ook steeds normaler geworden om hun verjaardag te vieren. We worden nergens zo vrolijk van dan van hun trouwe hondenogen, blije kwispelstaart en natte lebbers. We geven je 9 leuke cadeautips om je hond een snuffeltastische verjaardag te laten hebben!

1. De Snuffel Verjaardagsbox!

Een fantastisch verjaardagscadeau voor je hond! De leukste speeltjes en lekkerste traktaties worden in een verrassingsbox bij je thuis bezorgd. Je hond ruikt het snuffelfestijn al als de postbode aanbelt. Kwispel, kwispel! Eerst de themabox door het huis heen sleuren en daarna heerlijk snuffelen wat er nu allemaal inzit. Wat een blaftastisch feestje!

Bestel de Verjaardagsbox hier

2. Hondentaart

Bij een feestje hoort een taart… om je neus bij af te likken! Er zijn een hoop recepten te vinden op het internet, maar je kan natuurlijk ook heel gemakkelijk de lekkerste hondenkoekjes of hondentaartjes bestellen. Zorg er wel voor dat je het op tijd bent, zodat je hond op zijn verjaardag lekker met zijn neus in een taart kan duiken! Rhuff!

3. Workshop Baas-Hond

Niets is zo fijn dan samen met je hond op pad gaan. Doe daarom je hond (en jezelf!) eens een workshop cadeau, om samen iets nieuws te leren. Wat denk je van samen steppen? Of een workshop hoopers? Of deze zomer heerlijk samen op het water SUPpen? Er zijn genoeg mogelijkheden en naderhand kunnen jullie heerlijk samen op de bank uitrusten.

4. Cozy Cave Hondenmand

Hmm… Beter snoezelen dan dit kan geloof ik niet. De Cozy Cave is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en je hond zal zich in een heerlijk holletje wanen. Hier kan je hond perfect in uitrusten na een druk verjaardagsfeestje!

5. Fotoshoot Van Je Hond

Uiteraard staat jouw telefoon vól met foto’s van je hond: dat leuke moment tijdens een wandeling, als hij aan het spelen is of als hij zo lief ligt te slapen. Maar wat is er nou gaver dan een mooie grote foto aan de muur van je hond? Het is vaak lastig om deze zelf te maken omdat je dan met je hond bezig bent. Een fotoshoot is daarom een goed idee en erg leuk om dit mooie moment uit jullie leven vast te leggen!

6. Spelletjesmiddag

Zet je hond een poosje aan het denken door hem een aantal spelletjes te laten spelen. Je kan deze heel makkelijk zelf maken met wat lege doosjes, stukjes stof of een paar keukenrollen. Door deze denkspellen wordt je hond mentaal uitgedaagd en ben je ook nog eens op een leuke manier samen met je hond bezig (en niet geheel onbelangrijk: er zijn heerlijke snoepjes te verdienen!).

7. Het Ultieme Speeltje

Je weet vast wel welk speeltje bovenaan het lijstje staat van je hond. Houdt hij van jagen en pluche? Dan zal hij vast verzot zijn op dit konijn hondenknuffel! Zoek je iets stevigs waar mee te spelen valt en wat lang meegaat? Dan is deze stoere kauwhoorn voor honden een goed idee. In elk geval zorgt het voor nog meer uurtjes speelplezier op de leukste dag van het jaar!

Met (één van) deze verjaardagscadeau's wordt het vast een pootastisch feestje! Veel plezier en vergeet geen foto's te uploaden voor een Instagram feature!Oudere blogs Nieuwe blogs

x

Earning and redeeming Pootjes

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program