Deel 2: 's Werelds éérste waterpark voor honden

Ja, je leest het goed! Baasjes kunnen er met hun trouwe viervoeters samen genieten van het mooie weer, het zwembad en elkaar! Het zwembad is zo opgebouwd dat honden van alle formaten er gezellig kunnen pootje baden. Er zijn zelf hond vriendelijke glijbanen, fonteinen én opblaasbare bootjes aanwezig! Het zwembad is maar liefst 1000m² groot! Na een half uurtje zwemmen, is er wel een verplichte plaspauze om ongelukjes in het zwembad te vermijden.

Bootje varen!

Tijdens het hoogseizoen kost een dagticket voor jouw hond €15 en er is een toelage van €3 voor jou, als chaperonne. Enkele sfeerbeelden:

WaterparkWaterpark

Zwemmen met jouw hond is trouwens héél gezond: deze constante bewegingen zijn een pak minder belastend voor de gewrichten van jouw viervoeter dan bijvoorbeeld een spelletje apporteren. Honden met een atletisch lichaam zijn ook minder gevoelig aan gewrichts- of peesblessures. Nog een reden om met je hond te gaan zwemmen!

Waterpark

Dus als je mij -als hondenliefhebber- vraagt wat er op mijn bucket-list staat (en na het lezen van dit artikel vermoedelijk ook op de jouwe), is het wel dit waterpark bezoeken met mijn honden. Het lijkt me echt heerlijk! Ik kan al bijna niet wachten om een plekje te reserveren. Mijn Labradors, Amy (blond) en James (chocolade), vinden het buitengewoon fijn om te zwemmen, kijk maar:

Labradors Amy & James

Dus ben je voor deze zomer opzoek naar de ideale vakantie bestemming voor jou en je favoriete water liefhebbende hond, dan is het Canino can Jane Resort in Spanje écht wel the way to go! Voor meer info: surf naar http://www.canjane.com/Oudere blogs Nieuwe blogs

x

Earning and redeeming Pootjes

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program