Asiel helpen? Verhalen voorlezen aan honden!

asielhonden hond Lifestyle voorlezen

Het is verschrikkelijk om asieldieren te zien, vaak zitten ze eenzaam in een hok, wachtend op een warm thuis. Deze honden kennen alleen een leven van verdriet. In sommige gevallen hebben de baasjes de hond achtergelaten. Hoe hartverscheurend is het, om je baasjes te zien weglopen en jij blijft achter?

Het maakt ons dan ook heel vrolijk om te zien dat er veel mensen zijn die zich inzetten voor deze honden. Er zijn vrijwilligers die de honden uitlaten, socialiseren en te eten geven. Ook zijn er vrijwilligers die de kennels schoonmaken en de administratie bijhouden. Soms, heel soms zijn er ook iets apartere vrijwilligers. Zo is er ook iemand die stiekem een foto heeft gemaakt van een vrouw in een asiel in Pittsburgh (Amerika). Waarom? Dat lees je hieronder!

Bijzonder

De reden waarom deze persoon een foto van deze mevrouw heeft gemaakt is wel heel bijzonder. Deze mevrouw leest namelijk verhaaltjes voor aan de honden in het asiel, zodat ze zich minder eenzaam voelen. Hoe lief is dat?!

erw

"Er zijn altijd vrijwilligers nodig!" schrijft de fotograaf van deze foto's. "Je kunt de asielen met van alles helpen, het uitlaten van honden, socialiseren, het verzorgen van de katten, helpen met de konijntjes!"

Het werken in een asiel is een baan waar je veel voldoening uit kan halen! De dieren hebben ons nodig.

Bron: TelegraafOudere blogs Nieuwe blogs


Laat een reactie achter

Woef! Reacties worden eerst gekeurd vóór plaatsing

x

Earning and redeeming Pootjes

$1
Earns you
5
$1
Redeems to
100

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program

Terug naar boven
x