'Be my Valentine' box = UITVERKOCHT. Mis de Paasbox niet. Ontvang direct een Welkomstbox. 👈

De 5 leukste kerst poot-ducten

Sinterklaas is weer uit het land... de honden hebben heerlijk genoten van hun geweldige Sintersnuffelbox. Nu is het tijd om de kerstboom te kopen en het huis in kerstsfeer te brengen. Maar hier en daar mogen wat 'hondse' kerst poot-ducten niet ontbreken! Bij deze de 5 leukste kerstaccessoires om je huis een kwispelachtig sfeertje te geven!

1. Kerstballen

Kerstproducten kerstbal hond Staat de kerstboom al? Dan mag een kerstbal in de vorm van jouw viervoeter natuurlijk niet ontbreken! Zit je viervoeter er niet bij? Dan kan je natuurlijk ook een kerstbal met foto bestellen.

2. Kerstdorp met hond

Lemax kerstdorp hond Een kerstdorp mag natuurlijk niet ontbreken in de woonkamer. Maar wat is een kerstdorp zonder honden? Scoor daarom ook wat leuke hondenfiguren voor erbij!

3. Kerstverlichting

Kerstlamp hond De donkere dagen een beetje opvrolijken met leuke lampjes... het is zo leuk om langs huizen en tuinen te lopen en overal gezellige lampjes te zien! Bij de echte hondenliefhebbers kan deze leuke kerstlamp dan ook niet in de tuin ontbreken.

4. Kerstservies

Kerstproduct voerbak hond Zelf toveren ons mooie kerstservies uit de buffetkast om het kerstdiner op te serveren, maar de hond mag dan natuurlijk ook best zijn maaltijd geserveerd krijgen in een mooie winterse voerbak! En hij is leuk genoeg om na de kerstdagen nog een paar dagen te langer te gebruiken... En misschien ook al wel een paar dagen van te voren...

5. Fout kerstkleed

Kerstproducten hond En als het hele huis in kerstsferen is getoverd, wordt het tijd om lekker op de bank te kruipen met je trouwe viervoeter. Dit keer niet in een foute kersttrui, maar lekker onder een fout kerstkleedje. Dit heerlijke fleecekleedje met leuke kerstprint mag natuurlijk niet ontbreken! PS. Heb je er al aan gedacht om een leuk kerstcadeau voor je hond te scoren? Je hebt nog maar een paar dagen om de snuffel kerstbox te kopen voor onder de kerstboom! Da's pas een leuk kerst poot-duct!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd