Thema: Paasbox 2021

Paasbox boxkaartje voorkant

Een greep uit de box

Iedere box is uniek, net als jouw hond. Daarom passen wij de inhoud van iedere box aan op jouw hond. Iedere box bevat ongeveer tien producten, waaronder twee speeltjes. We lichten enkele producten uit.

Puffy Bars 70g. - DogSee

 

 

 

 

 

 

 

Deze kauwsnacks uit het Himalaya gebergte zijn speciaal gemaakt van geharde kaas van Jak melk. Deze gepofte en knapperige snackjes zijn gepofte stukjes Churpi. Je kunt deze snackjes zo aan jouw hond geven als smakelijk en luchtig tussendoortje van melk (yak & koe).

Wortel hondenkoekjes 100g. - Treusinn

 

 

 

 

 

 

 

Deze knapperige koekjes gemaakt van wortelen zijn super als tussendoortje. Met liefde gebakken in een sociale fabriek voor mensen met een handicap. 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen, vegetarisch, rijk aan natuurlijke mineralen, vitamines en vezels.

Shepherds-Friend Lam & Konijn 100g. - Riverwood

 

 

 

 

 

 

 

Deze semi-moist snacks van Riverwood met lam en konijn zijn 100% natuurlijk en graanvrij, en verrijkt met kamille en teunisbloemolie. De snoepjes zijn zacht en gemakkelijk in kleinere stukjes te breken, maar kruimelen niet. Ideaal als trainings- en beloningssnack voor je hond.

Paasbeste hondenknuffel - Flamingo

 

 

 

 

 

 

Dit vrolijke speeltje is de ideale vriend tijdens Pasen. Laat je hond lekker ravotten met deze knuffel.

 

Reacties van honden en baasjes

Veel van onze klanten delen hun belevenissen met hun volgers op Instagram. Bekijk hoe baasjes en honden dit thema hebben ervaren. 

 

 

Mis de volgende Snuffelbox niet

Geef jouw hond wat hij wil en ontdek hoe jouw hond reageert op nieuwe producten. Schrijf je nu in en ontvangt direct een Welkomstbox van € 24,99 voor € 9,99!