Mijn hond aanmelden

Toytanic VakantieboxLancering Toytanic Vakantiebox!Claim Jouw Toytanic Ticket

Claim je Toytanic ticket (box) en ga op avontuur met Jack Pawson en zijn vrienden. Tijdens de reis dineer je in de eerste klas, feest je in de derde en maak je plezier met iedereen die je tegen komt. Vaar mee op de grote boot vol kwispelpret!

"Never let go!"

Reserveer vandaag voorΒ een extra visje in je box!Kleine hond (tot 8kg)
€ 39Β per box (eenmalig)


Middelgrote hond (8-20kg)
€ 39Β per box (eenmalig)


Grote hond (20kg+)
€ 39Β per box (eenmalig)Wat Wordt Er Geserveerd?

Reddingsboei Speeltje
De Toytanic is de veiligste boot ter wereld en kan niet zinken dus dezeΒ reddingsboei is om mee te spelen.Β Hij drijft en is gemaakt van extra sterk rubber.


Eerste Klas Diner met 'Captain Jack'

Diner samen met de kapitein van de Toytanic en smul van dezeΒ Captain Jack's snacks van Goodboy. Als een ware "king of the world" krijg jij alleen het allerbeste uit de zee. Keuze uit zalm of kabeljauw.


Feest mee in het ruim
Natuurlijk kan je heerlijk eten in de eerste klas maar de echte feestjes vind je in het ruim. Drink een Snufflebiertje met Jack Pawson en zijn vrienden en merk hoe de avond alleen maar leuker wordt.Β 
Wat zit er allemaal in de Toytanic Box? We gaan niet alles verklappen, maar je hond kan rekenen op de reis van zijn leven. Minimaal drie (!) speeltjes en eersteklas traktaties. Er zit voor minimaal € 45,- aan waarde in de box. Kom aan boord en ontdek het.

Wanneer je nu besteld wordt deΒ box uiterlijk op 30 juni 2017 geleverd.