Cadeau Voor Puppy Nodig? 10 Puppy Cadeautips!

Hoera! Je krijgt óf hebt een nieuw gezinslid in huis. Een klein pluizig bolletje dat jouw hele leven op de kop gaat zetten. Droom je al weg over alle leuke dingen die jullie samen gaan doen? Bij Snuffelbox geven we je graag een aantal tips om jouw pup een warm welkom te bieden.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Waarschijnlijk ben je al bekend met alle essentiële items die je in huis moet halen voordat jouw pup komt. Denk hierbij aan een warme mand, een aantal leuke puppy speeltjes, voerbakjes en puppy voer. Wil je jouw pup verrassen met een aantal écht leuke cadeaus? We zetten de 10 leukste puppy cadeaus voor jou op een rijtje!  

Puppycadeau met naam  

Witte golden retriever pup met gepersonaliseerde voerbakWil je jouw pup verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Wat dacht je van een hondenmand, halsband, deken, speeltje óf voerbak met de naam van jouw hond. Super schattig en leuk! We vonden een leuke webshop die gepersonaliseerde items maakt voor honden. 

Bij Bulbby.nl kun je de leukste spulletjes voor jouw pup volledig laten personaliseren. Denk aan leuke accessoires met naam of een eigen voerbak. Wanneer je jouw hond écht wilt verwennen is dit een super leuk cadeau. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gauw een kijkje op de website. 

Kraampakket voor puppy  

Kraampakket BeezteesHoe schattig! Een kraampakket voor puppy's! Haal alles in huis voor de pluizige nieuwkomer en verras jouw pup met een eigen kraampakket. Bij Beeztees bieden ze nu een gratis mini kraampakket aan voor puppy's met daarin een leuk speeltje en andere handige must haves voor jouw pup. Benieuwd geworden? Neem hier een kijkje voor meer informatie.

Puppybox van Snuffelbox 

Puppybox van SnuffelboxNatuurlijk mag onze eigen Puppybox ook niet ontbreken in de lijst met leuke puppy cadeaus. Verras jouw puppy met een goed gevulde Puppybox vól snacks en speeltjes speciaal voor jouw pup. De box bevat minstens 10 producten van topkwaliteit, heerlijke kleine traktaties en speeltjes die geschikt zijn voor pups én een aantal handige verzorgingsproducten.

Het leuke van de Puppybox is het verrassingsaspect, de inhoud is voor de pup én het baasje tot het laatste moment nog onbekend. Dat belooft dus veel gesnuffel en gekwispel om de inhoud te ontdekken! Wil je meer weten over onze Puppybox? Klik hier. 

Penning met naam + adres 

NaamtagNiet alleen leuk om te hebben maar óók super handig! Geef jouw puppy een eigen penning cadeau. Je kunt de voorkant laten graveren met de naam van jouw hond en de achterzijde kun je gebruiken voor handige informatie zoals je adres of telefoonnummer. Mocht je harige vriend ooit zoek raken dan weten ze direct wie te bellen! Bij deze webshop kun je de penning volledig laten samenstellen. 

Feestelijk hondenbot 

Feestelijke hondensnackWil je de komst van jouw pup vieren met een feestelijk hondenbot? Bestel dan dit gedecoreerde hondenbot met hondenchocola. Dat wordt smullen geblazen voor jouw pup! Je kunt de snack hier bestellen.

HEMA Puppypakket

Hema puppypakketHoe schattig! Je kunt tegenwoordig ook bij Hema terecht voor lieve kraamcadeautjes. Een pakket is heel erg leuk om te krijgen maar ook om te geven aan iemand die net een nieuw huisdier in huis heeft gehaald. Dit pakketje kost €10 en bevat een aantal leuke zachte speeltjes. Bestellen kan online via de Hema webshop.

Portret van je pup in huis 

Puppy portretWil je écht groots uitpakken? Dan hebben we iets leuks gevonden voor je! Wat dacht je van een chique portret van je pup in huis? Dit cadeau bewaar je een leven lang en zorgt ook nog voor een leuke sfeer in huis. Je kunt je eigen portret online bestellen, klik hier voor de webshop.

Opbergmand met hondennaam

Gepersonaliseerde opbergmand hondenspeeltjes met hondennaamEen hond in huis betekent; veel speeltjes die overal rondslingeren! Geloof ons, het is zo ontzettend leuk om je vriendje te zien genieten van zijn eigen speeltjescollectie. Toch begrijpen we ook dat je deze spullen graag wilt opbergen. Dit kan in een volledig gepersonaliseerde opbergmand. We vonden een webshop waarbij je zelf een mand kunt samenstellen inclusief de naam van jouw hond erop.

Puppy Snuffelmat

Snuffelmat voor puppy'sWil je graag bijdragen aan de ontwikkeling van jouw pup? Dan is een uitdagende snuffelmat een leuk cadeau. Je kunt snoepjes en brokjes aanbieden door ze te verstoppen in de Snuffelmat, op deze manier wordt je jonge hond gestimuleerd om actief op zoek te gaan naar zijn voedsel. Deze mat voorkomt verveling en moedigt je hond aan om lekker te snuffelen en te experimenteren. 

Handig weetje: deze mat is ook ideaal om schrokken te voorkomen. 

Cadeau voor de baas 

Cadeau T-shirt voor puppy baasjeNatuurlijk mag een cadeau voor het baasje niet ontbreken! Wat dacht je van dit t-shirt met de tekst Best Dog Mom Ever? Super leuk om te geven óf om te krijgen. Hiermee steel je gegarandeerd de show tijdens de puppycursus! 

Vriend voor het leven

Natuurlijk is het enorm leuk om je pluizige pup te verrassen met extra veel speeltjes en snacks maar het is belangrijk om de basis benodigdheden niet te vergeten. 

Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk om je goed in te lezen over het ras en de behoeftes die bij het ras horen. Zo kun je als gezin goed inspelen op de komst van een nieuw dier in huis. Een jonge hond moet veel leren en ook kan het eventjes duren voordat de pup helemaal zindelijk is. Dit zijn allemaal zaken die erbij horen wanneer je een hond in huis neemt. 

Natuurlijk willen we ook nog even benoemen dat er momenteel veel honden in het asiel wachten op hun forever home. Dit kun je nog meenemen in je besluit om een hond te kopen óf te adopteren. Want bij iedere hond geldt; je krijgt er een vriend voor het leven bij! Neem daarom ook zeker een kijkje op Verhuisdieren.nl voor een verantwoorde zoektocht en herplaatsing van huisdieren.

Volg Snuffelbox op Instagram! 

Wist je dat we regelmatig leuke acties organiseren voor puppy's? Vergeet daarom niet om Snuffelbox te volgen via Instagram om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe acties, giveaways en meer. 

Ondek hier meer honden cadeautjes 👉🏼

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!