Verwen jouw hond | Ontvang de proefbox | GRATIS verzending

Jouw abonnement is aangemaakt

Hartelijk dank voor jouw aanmelding. We zijn blij dat jij jouw hond hebt aangemeld voor een Snuffelbox abonnement. 🤗 

 

😷 Belangrijke mededeling

Proefbox tijdelijk uitverkocht

Door het coronavirus willen meer baasjes hondenproducten thuis laten bezorgen. Dat heeft geleid tot enorm veel nieuwe abonnees, waardoor de Proefboxen tijdelijk zijn uitverkocht.

Levering binnen 8 werkdagen

Wij verwachten in de week van maandag 30 maart 2020 nieuwe Proefboxen te assembleren en te versturen. Zodoende mogen jullie de Proefbox binnen 8 werkdagen tegemoet zien.

Excuses voor het ongemak. We hopen op jouw begrip. Heel veel gezondheid toegewenst en veel plezier alvast van onze boxen.

 

Ben jij vóór 6 april 2020 aangemeld?

Dan ontvang je - naast de Proefbox - ook de (full-sized) Paasbox 2020. De kans is groot dat je beide pakketten los van elkaar ontvangt.

 

Controleer jouw e-mail inbox

Ga s.v.p. naar de e-mail inbox van het e-mailadres waarmee jij jezelf hebt aangemeld en controleer:

  • De naam van jouw hond en de geboortedatum;
  • Het abonnement;
  • Het bezorgadres.
  

📅 Planning | Jouw eerste box 

De eerstvolgende box volgt binnen acht weken.

🔒 Jouw ledenaccount 

Jouw lidmaatschap is goed verwerkt. 👍 

Account (nog) niet toegankelijk
Om jou als vaste klant de beste ervaring te bieden zijn we de inlogomgeving voor leden momenteel aan het vernieuwen. Daardoor is jouw ledenaccount nog niet toegankelijk. We werken hard om de inlogomgeving z.s.m. te herintroduceren en jouw alsnog toegang te verschaffen. Wij vragen jou vriendelijk om hier geduld voor op te brengen. Je ontvangt bericht zodra jouw account af is.

 

Heb jij hulp nodig?

Heb je vragen of wil je een aanpassing doorvoeren? Stuur ons s.v.p. een e-mail op woef@snuffelbox.nl. We helpen je graag. 
 
 

💸 Kosten per box

De reguliere prijs is € 49,95 per box. Omdat jij abonnee bent ontvang je iedere Snuffelbox voor € 39,95. Indien je extra's hebt gekozen worden die extra in rekening gebracht. 


💬 Facebook groep

Heb jij Facebook? Lijkt het jou leuk om foto's en video's van andere abonnees te zien en wil jij gelijkgestemden laten zien hoe jouw hond de box uitpakt? Meld je aan voor de 'Snuffelbox leden' groep op Facebook.