Thema: Verrassingsbox 2020

Een greep uit de box

Iedere box is uniek, net als jouw hond. Daarom passen wij de inhoud van iedere box aan op jouw hond. Iedere box bevat ongeveer tien producten, waaronder twee speeltjes. We lichten enkele producten uit.

Noorse Zalmolie 500ml. - Braaaf

Deze zalmolie kun je over de voeding gieten en is zeer smaakvol voor jouw hond. Het product bevat de vetzuren Omega-3, Omega-6 en Omega-9 en essentiële vetzuren als EPA en DHA. Goed voor het hart en bloedvaten. Dit product is ook voor moeilijke eters aan te bevelen.

Natuurlijke Zalmhuid - Snuffelbox

Een van onze natuurlijke snacks mag natuurlijk niet missen. Natuurlijke zalmhuiden zijn een geweldige bron van omega 3-vetzuren om een ​​gezonde huid en vacht te helpen bevorderen. Deze lekkernij zorgt ook voor een gezond gebit.

Big Hedgie - Petsport

Deze pluche egel was een goede match voor dit thema vanwege de natuurlijke uitstaling. Het speeltje bleek een hit en door twee verschillende maten geschikt voor voor zowel kleine als grote honden.

Ball - West Paw

Deze supersterke snackbal is in twee verschillende maten geserveerd; voor kleine en grotere honden. WestPaw is een producent van kwaliteitsspeelgoed. Deze bal bevat uitsluitend duurzaam materiaal en bevat geen giftige stoffen.

 

Reacties van honden en baasjes

Veel van onze klanten delen hun belevenissen met hun volgers op Instagram. Bekijk hoe baasjes en honden dit thema hebben ervaren. 

 

 

Mis de volgende Snuffelbox niet

Geef jouw hond wat hij wil en ontdek hoe jouw hond reageert op nieuwe producten. Schrijf je nu in en ontvangt direct een Welkomstbox van € 24,99 voor € 9,99!